Comment faire Faire Parfait Piperade

Piperade. Its owners describe the restaurant as "West-Coast Basque. Баскская пиперада (Piperade basque/ Piperade basquaise). Keith Floyd is in Pays Basque to demonstrate how to make a simple onion, pepper and egg dish. Watch how to make this delicious snack as Keith is heavily.

Piperade Pipérade trumpets the versatility of French Basque cuisine. A simple sauté is enlivened with the local cured pork, Bayonne ham, and a spicy paprika known as piment d'Espelette. Piperade, a spicy tomato-pepper sauce from the Basque region of France can be used as a stewing ingredient or a garnish to a finished dish. Vous pourrait cuisiner Piperade juste en utilisant 9 matériaux et 11 juste des étapes. Voici les ingrédients et comment faire, essayons la recette Piperade!

Ingrédients Piperade

  1. Besoin 2 of poivrons rouges.
  2. Utiliser 1 of petite tomate marmande.
  3. Fournir 1 of petite tomate ananas.
  4. Fournir 1 of oignon rouge.
  5. Obligatoire 2 gousses of d’ail.
  6. Fournir 5 of œufs.
  7. Fournir of Piment d’Espelette.
  8. Fournir of Sel.
  9. Fournir of Huile d’olive.

This recipe uses a small amount of granulated sugar mellow. Pipérade is a dish from the Basque region of France that always includes tomatoes and bell peppers. This version with eggs is similar to a frittata. I had this in a delightful restaurant in Paris called Chez Philippe, which specialises in dishes like this from the Basque region of France.

Étapes faire Piperade

  1. Émincer grossièrement l’oignon.
  2. Couper l’ail en fine lamelles.
  3. Laver et enlever les grains des poivrons avant de les couper en courtes lamelles.
  4. Laver les tomates et les couper en morceaux.
  5. Dans une poêle chaude faire revenir l’oignon et l’ail dans l’huile d’olive.
  6. Ajouter les poivrons, les faire revenir, saler et relever avec une cuillère à café de piment d’Espelette et laisser cuire pendant 10 mns.
  7. Ajouter les tomates et laisser cuire pendant 20 mns.
  8. Égoutter la préparation dans une passoire fine.
  9. Dans un saladier, casser les 5 œufs et les battre en omelette, saler et relever avec le piment.
  10. Dans la poêle chaude avec un fond d’huile d’olive, verser les œufs battus, ajouter les poivrons et laisser cuire à feu moyen et à couvert jusqu’à ce que les œufs soient cuits.
  11. Servir avec une salade verte.

Basque Restaurant in San Francisco, California. After careful consideration and in light of the recent closure of indoor dining, Piperade will be temporarily shutting down starting tomorrow. Découvrez la recette de Piperade, un plat traditionnel basque, riches en légumes et en saveurs du soleil pour égayer les pauses déjeuner ou les dîners entre amis. Find piperade stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Thousands of new, high-quality pictures added every day.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel